Kaikki aineet sekaisin, 7 minuuttia vatkausta ja uuniin. 200 g voita pehmeäksi sulatettuna (lisää munat ja voi ja vatkaa 7 minuuttia). Paista voidellussa ja mannaryynitetyssä vuoassa 175 C noin 50 minuuttia. 4 munaa 200 g voita pehmeäksi sulatettuna (lisää munat ja voi ja vatkaa 7 minuuttia)
Kakku. Kaada voideltuun ja jauhotettuun kuivakakku vuokaan. Kuorruta jäähtynyt kakku. ) Tässä 7minuutinkakku joka sai päälleen herkullisen valkosuklaakreemin. Kaada kaikki aineet astiaan ja vatkaa niitä 7min. Paista uunin pohjalla ritilän päällä 175'c n. 70g valkosuklaata
Ei ollut kakkua kehuttu turhaan, sillä kakku oli aivan ihanaa. Tein kakun päälle vielä sitruunaisen tuorejuustokuorrutuksen, mutta ei se sellaista olisi edes tarvinut - kakku oli loistava muutenkin
Tänä keväänä on mango nostanut suosiotaan keittiössäni ja olenkin tehnyt vähän erilaisilla aineilla kokeillen mikä olisi tähän kakkuun paras yhdistelmä
Onko mitään parempaa kuin mehevä, fudgemainen, mutakakku. No ei ole, mutta heti hopealle sijoittuu ehdottomasti suklaisen mutakakun keväisen keltainen kaveri, jauhoton sitruunakakku