käyttämään liivatteiden sulatusnesteenä amaretto likööriä (jota ei. Nyt päätin hakea hieman vaihtelua ja kaupan keksihyllyltä mukaan tarttui paketillinnen minttudominoja
Vino Santo tai Marsala lienevät autenttisempia kostuttajia, mutta koska niitä tuskin koskaan kaapistani löytyy, olen mieltynyt Amaretton ja konjakin sekoitukseen tai toisen puuttuessa ihan jompaan kumpaan
Halutessasi voit lisätä pienen tilkan limoncelloa, maraschinoa, amarettoa tai Conitreau. n alkuperä on aika epäselvä, koska jokainen maakunta haluaisi olla tämän afrodisiakaksi uskotun herkun keksijä
Mince pie, jouluinen piirakka makuina brandy sekä amaretto. inkiväärikeksit. Koetimme analysoida kaaosta jälkikäteen ja ainoaksi syyksi keksimme vain sen, että ruokalajeja oli liikaa
Amaretto-likööriä. Vuoraa suorakaiteen muotoinen noin 1,5 litran leipävuoka leivinpaperilla. Sulata taikinalevyt ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille