Tässä paranneltu piparkakkuresepti. Enpä ole aiemmin hoksannut (kiitos Masajolle vinkistä), että siirappia ei tosiaan tarvitse laittaa, koska intiaanisokerissa on itsessään siirappi
Piparkakun makuinen porkkanakakku. Suklaapossun syksy meni pitkälti suklaisissa merkeissä, mutta nyt on jo päästy Joulun makumaailmoihin, ja myös tunnelmiin
Piparkakut ovat Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tuttu joulunajan herkku. Esimerkiksi englantilaiset piparkakut ovat usein vaaleita ja pehmeitä verrattuna suomalaisiin ohuisiin ja rapeisiin
Piparkakut ovat mukava leivonnainen virittäytyä joulun tunnelmiin ajoissa. Ensimmäinen pyhä juhannuksen jälkeen lähestyy, samoin pikkujoulujen aika ennen sitä talven suurinta juhlaa
Piparkakut (ainakin 6 pellillistä). Kun puuska iskee, niin se iskee. Viime viikkoina talossa on hyrskynnyt ja ollaan edistytty remontin viime metreillä
1. Kiehauta siirappi ja mausteet, anna seoksen jäähtyä. Vatkaa voi siirappiseokseen. Lisää taikinaan muna, vatkattu kerma ja viimeiseksi jauhot, joihin on sekoitettu sooda