Annan piparkakut reseptejä

Piparkakut intiaanisokerilla

Piparkakut intiaanisokerilla

Tässä paranneltu piparkakkuresepti. Enpä ole aiemmin hoksannut (kiitos Masajolle vinkistä), että siirappia ei tosiaan tarvitse laittaa, koska intiaanisokerissa on itsessään siirappi
Piparkakut 2014

Piparkakut 2014

Viime aikoina sillä on laitettu uuteen uskoon jo tähtitortutkin ja tällä kertaa vuorossa olivat piparkakut
Piparkakun makuinen porkkanakakku

Piparkakun makuinen porkkanakakku

Piparkakun makuinen porkkanakakku. Suklaapossun syksy meni pitkälti suklaisissa merkeissä, mutta nyt on jo päästy Joulun makumaailmoihin, ja myös tunnelmiin
PEHMEÄT PIPARKAKUT

PEHMEÄT PIPARKAKUT

Pehmeät piparkakut ovat pullan ja piparin yhdistelmä. PEHMEÄT PIPARKAKUT nykykielellä. PEHMEÄT PIPARKAKUT vuodelta 1909
Perinteiset piparkakut

Perinteiset piparkakut

Minä tein taikinan mummuni reseptillä kuten aina, ja yhteisvoimin saimme tämän joulun piparkakut paistettua
Perinteiset piparkakut

Perinteiset piparkakut

Piparkakut ovat Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tuttu joulunajan herkku. Esimerkiksi englantilaiset piparkakut ovat usein vaaleita ja pehmeitä verrattuna suomalaisiin ohuisiin ja rapeisiin
Piparkakun makuinen mutakakku

Piparkakun makuinen mutakakku

Tykkäätkö piparkakkutaikinasta ja tahmeista kakuista. Ehkä sinun kannattaisi kokeilla tätä ohjetta. ). Ainekset
Pappilan piparkakut

Pappilan piparkakut

Tänä vuonna piparit leivottiin Pappilan piparkakut reseptillä, ohjeen löysin Kotilieden paras joulu -kirjasta
Koristellut piparkakut

Koristellut piparkakut

Tein nämä kuorrutetut piparkakut koristeeksi tähän Joulumielen glögikakkuun. Tein piparkakut tällä intiaanisokeriohjeellani
Piparkakut vol. 2 ja tapetointia

Piparkakut vol. 2 ja tapetointia

Piparkakut (ainakin 6 pellillistä). Kun puuska iskee, niin se iskee. Viime viikkoina talossa on hyrskynnyt ja ollaan edistytty remontin viime metreillä
Piparkakut

Piparkakut

Piparkakku eli pipari on inkiväärillä maustettu makea leivonnainen, jota syödään erityisesti jouluisin
Perinteiset piparkakut

Perinteiset piparkakut

Voit koristella piparkakut tomusokerivesikuorrutuksella. Paista 175 asteessa 5–8 minuuttia, kunnes piparkakut ovat kauniin ruskeita
Vaaleat piparkakut

Vaaleat piparkakut

Koristele piparkakut joko pelkällä tomusokerilla tai hopeahileellä. 1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri keskenään

Rapeat piparkakut

1. Sekoita voi, sokeri ja siirappi notkeaksi, lisää inkivääri, kaneli, neilikka ja kardemumma. Sekoita sooda veteen ja kaada seokseen
Piparkakut

Piparkakut

1. Kiehauta siirappi ja mausteet, anna seoksen jäähtyä. Vatkaa voi siirappiseokseen. Lisää taikinaan muna, vatkattu kerma ja viimeiseksi jauhot, joihin on sekoitettu sooda