Appelsiinituorejuustosta johtuen kakku oli. Eli mahtava pohja, ihastuttava täyte,. Onneksi huomasin Pikku murusia -blogissa herkullisen ohjeen, jossa näin oli tehty
Täyte. Kakkupohjan ohje löytyi alkujaan Myllyn Parhaan sivuilta. Kakku on sopivilla maitotuotevalinnoilla laktoositon ja ilman kermatäytettä pelkillä mansikoilla (tai vaikkapa soijavaahdolla) siitä saa herkullisen maidottomankin version
Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi. Ohje on peräisin Kinuskikissalta, mutta vähensimme liivatteen määrää, koska emme ole sen ystäviä ja kakku hyytyy vähemmälläkin
Täyte. Ohje. Toista sama toiselle täytevälille. Täytekakkuja tein kaksi, toisen pienemmän neljän munan pohjalla 18cm halkaisijan vuokaan, täytteen tein siis suoraan tuplana. 100g appelsiinituorejuustoa. 100g appelsiinituorejuustoa
Täyte. Ohje Kinuskikissalta. Ohje lopussa yksinkertaisena. Minun vuoka oli isompi, joten tein 1½ kertaisena, mutta sitten vuoka tulikin niin täyteen, ettei puolukoita enää mahtunut. 400 g appelsiinituorejuustoa. 2 munaa (lisää munat ja kaada täyte pohjan päälle). 400 g appelsiinituorejuustoa. 2 munaa (lisää munat ja kaada täyte pohjan päälle)
Appelsiinituorejuusto antaa kivasti raikkautta tähän helppoon makeaan piirakkaan. Täyte. Ja muistakaa että uunit ovat eri tehoisia, eli viitteellinen ohje
Vaahdota vaniljakastike, lisää vaahdon joukkoon kuoriraaste, appelsiinituorejuusto ja mangosose. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa kolme tuntia