Pulledporkin eli nyhtöpossun lihan voi kypsentää hyvissä ajoin etukäteen. Tarjoile pulledpork paahdetun sämpylän tai juuri paistetun ciabattaleivän välissä
Micke sai jo jokin aika sitten ruotsalaisilta kolleegoiltaan kirjan Texas BBQ – kött, rök och kärlek, jonka ohjeella ensimmäinen pulledpork kokeilu aikoinaan suoritettiin
Näin saat oivallista bbq-kastiketta. Jo pitkään olen miettinyt, että koska pulledpork, kotoisemmin nyhtöpossu, vaan on niin tavattoman hyvää – ja varsinkin kotona tehtynä – miksipä emme kokeilisi nyhtää jotakin muutakin, vaikkapa broileria
Maukkaan hampurilaisen aikaan saamikseksi sotke lihaan reilusti BBQ kastiketta (yksi versio löytyy tästä blogista) ja täytä kunnon maalaissämpylä tällä taivaallisella herkulla
Eipäs ole muuten turhaan kehuttu tätä bbqpulledporkburgeria. Pienillä muutoksilla ja lisäyksillä tehtiin meidän versiomme kunnioittaen kuitenkin alkuperäisen bbqpulledporkin ideaa