Sitten tarvittiin enään omenapuuhaketta ja tietysti kunnon rasvainen kasslerin palanen. PulledPork on mötkäle joka ei lihaisesessa maailmassa juurikaan esittelyjä kaipaa
Sriracha pulledpork. 800g hyvää porsaan kassleria. Pyörittele lihaa kastikkeessa ja paista uunissa 150°c 3-4h kunnes liha irtoaa säikeinä haarukalla vedettäessä ja astian pohjalla on vielä kastiketta
Pulledpork eli suomalaisittain nyhtöpossu on nyt sananmukaisesti kaikkien huulilla. Ja siihen nähden, että lähtökohtaisesti inhoan sekä kaalia että porkkanaa, niin tästä tuli kyllä oikein hyvää
Aseta porsaan kassler uunivuokaan ja hiero sen pintaan merisuolaa ja pippuria. Ihastuin tässä keväällä nyhtöpossun eli pulledporkin makuun testattuani sitä ravintolassa
Uunissapulledpork valmistuu samalla hengellä. Pulledpork, eli nyhtöpossu on aikamoista herkkua. Pulledporkin valmistus vaatii aikaa, mutta on sen arvoistakin
Kuumenna liha uunissa tai paistinpannussa juuri ennen tarjoamista. PulledPork on jo "vanha juttu" , mutta toimii edelleen ja tämä Glorian ruoka ja viini lehden ohje, jossa maustekastikkeeksi tulee inkiväärioluesta ja paistoliemestä tehty kastike - toimii erityisen hyvin
Tehtiin tosiaan juhannus lauantaina pitkään hauduteltua kassleria, joka on ollut jo pitkän aikaa tosi kuuma juttu suomalaisessa keittiöissä ja ravintoloissa
Ja loppuun vielä PulledPorkin kanssa sopiva maukas BBQ-kastike ja coleslaw, jotka kannattaa valmistaa sillä aikaa, kun antaa lihan tekeytyä sammuneessa uunissa