Kumoa charlotte-kääretorttukakku tarjoiluvadille ja koristele kermavaahtoruusukkeilla. Nosta charlotterusse peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 6 tuntia tai seuraavaan päivään. Täyte 1. Täyte 2
Kaada täyte kulhoon, peitä muovikelmulla ja anna jähmettyä jääkaapissa. Kumoa charlotte varovasti tarjoiluvadille ja somista kermavaahdolla sekä marjoilla
Levitä täyte jäähtyneelle torttupohjalle ja kääri levy rullalle. Kumoa charlotterusse tarjoiluvadille, poista kelmu ja koristele halutessasi vaikkapa aprikooseilla ja kermavaahtoruusukkeilla
Kakun täyte on muuten sama kuin aiemmin tekemässäni Vadelmaisessa Mariannejuustokakussa. Olen tehnyt CharlotteRussea viimeksi yläkouluikäisenä, sillä sen salat opeteltiin köksän tunnilla
Lisäksi halusin yllättää ystäväni syntymäpäiväkakulla ja ryhdyin jalostamaan unelmatortusta juhlavampaa versiota, joka tunnetaan kakkumaailmassa nimellä Charlotterusse tai kotoisammin Charlotta-kakku
Valmista täyte seuraavaksi. Kakuksi valikoitui Charlotterusse, eli tällä kertaa raparperilotta, koska se sopii mukavasti sesonkiin ja on vielä helppo kuljettaa kulhossa, johon kakku kootaan
Täyte. No nyt tulisi sitte CharlotteRussen ohje jota tein ensimmäistä kertaa. Laita kääretortun palat tiiviisti kulhon pohjalle ja reunoille ja laita täyte keskelle