Käytin itse Cocovin kaakaovoita, ja se oli valmiiksi raastettua, miten nerokasta. Näillä pääset alkuun, kaakaomassakaan ei ole välttämätön, sen voi hyvin korvata lisäämällä kaakaovoita ja raakakaakaojauhetta
Cocovin kaakaojauhetta (en muista yhtään paljonko meni, mutta ehkä puolisen desiä). Koska käyttämäni raakahunaja ei vain suostunut sekoittumaan kaakaomassaan
Kalenteriluukun nibsit ovat Cocovin luomu nibsejä Ruohonjuuresta. Suklaata valmistetaan lisäämällä kaakaopavuista valmistettavaan kaakaomassaan yleensä sokeria ja maitosuklaaseen maitoa tai maitojauhetta
Cocovinkaakaomassa, tai muukin suklaa käy, mutta oltava erittäin tummaa ja miel. Lisää lopuksi hienonnettua suklaata / kaakaomassaa joukkoon, sekä suolaa