Ensin kirjoitin tämän postauksen otsikoksi lyhyesti thai-färssi, mutta muistin sitten, että muille kuin länsi-suomalaisille kyseinen ruotsalaislaina ei liene tuttu
Mureketta eli färssiä tulee tehtyä aivan liian harvoin. Nytpä kuitenkin sellaisen tekaisin, ja tekaisinkin oikein ison niin ei tarvitse taas joka päivä olla keksimässä mitä ruokaa sitä tekisi
Lihapullat ovat meidän perheessämme sitä perusruokien aatelia, mutta koska niitä tulee tehtyä pienellä variaatiolla (pihveinä, pullina tai färssinä) suht usein, kaipaa pelkkä pullataikina kaverikseen ajoittain jotain muutakin
omenasose ja erilaiset hyytelöt lihan kanssa, puolukkahillo ja luumut färssissä, nami nami, havaijinpossua ja ananaspurilaiset, ananas ja banaani pizzazza kinkun kanssa, aivan mainiota, mutta
Siitä onkin tooooodella pitkä aika kun olen viimeksi tehnyt cannelonia. Jostain syystä nappasin yhtenä päivänä kaupasta mukaan canneloni-paketin, "jos vaikka jossain vaiheessa tekisi"
Ostitko sinäkin Hulluilta Päiviltä tortilloja. D. No kyllä, näin pääsi käymään. ) Ajattelin että keksin sitten myöhemmin jotain täytteitä, katsotaan näitä myöhemmin
Wallenbergare. Villa Anna. Supergod mat av en ovanlig ingrediens. Det är väldigt vad grått det kan bli. Och därtill lite regn och en storm som lär komma från Sverige