Filotaikina on vegaanista ja siitä tein lehteviä marjakoreja. Ohje löytyy täältä, mutta täytteeseen käytin tummaa, maidotonta suklaata ja kaurakermaa sekä Mariannecrushia
Edes se, että samosat tehdään reseptin mukaan filotaikinaan ja uppopaistetaan, ei haitannut innostustani, sillä ajattelin mukailla ohjetta gluteenittomaksi
Filotaikina on valmiiksi ohuen ohutta, mutta tässä vielä ohje itse tehtyynkin taikinaan. Taikinan voi tehdä itse, mutta helpointa on käyttää valmista filotaikinaa, jota löytää ruokakauppojen pakastealtaasta
Viini -lehti arvioi juoman neljän tähden arvoiseksi (=harmoninen ja laadultaan erinomainen) ja antaa ruokavinkiksi filotaikinaan käärityn possunfileen, jonka olenkin jo aikaisemmin kokeillut, klik
Sulata filotaikinaohjeen mukaisesti. Ohje. Tämä resepti syntyi lähes vahingossa kun mietin käyttötarkoitusta omenastruudelista ylijääneelle filotaikinalle
Ohjeeseen kuuluu filotaikinaa ja voitaikinaa/torttutaikinaa. Filotaikina odottaa täytettä. Satuin näkemään Jamie Oliverin jouluohjelman, jossa hän teki noita joulutorttuja ja ostin ainekset valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen joulua
Sulata filotaikinaohjeen mukaan. Lisäksi olen vaihtanut lehtitaikinan filotaikinaan. Lupailinkin jo aiemmin terveellisempää versiota mahtaville Portugalilaisille vaniljavanukastortuille – aiemmin julkaisemani (full fat) ohje löytyy tästä
Sitten laitetaan yksi filotaikina levy kerrallaan uunivuokaan ja voidellaan se hyvin voisulalla ja kerroksia laitetaan ainakin viisi ja sitten lisätään perunamuusi johon on lisätty juustoraaste,kananmunat kermaa ja suolaa,pippuria,chiliä ja muita mieleisiä mausteita ja viimeiseksi pinnalle laitetaan parsat ja ne voidellaan hyvin voisulalla ja koko komeus laitetaan uuniin n