Alkuun Katriina kehitteli reseptejä ja mietti härkäpavun muuta tuotekehitystä oman työnsä ohessa, mutta kun työt Salon Microsoftilla päättyivät, hän keskittyi kokonaan tilan toimintaan
Miksi härkäpapua ei voisi syödä vain härkäpapuna. Härkis (linkin takana lisää reseptejä ja käyttövinkkejä K-ruoan malliin) on syyskuun uutuus, kolmevuotisen tuotekehityksen tulos on nyt kaikkien saatavilla kaupan hyllyillä
Olen koonnut listalle reseptejä omasta ja muista blogeista sekä parhaat vegaaniset tuotteet. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus
Sain Minerva kustannukselta käsiini ruotsalaisen ruokatoimittaja Mia Gahnen upeasti kuvitetun Parhaat kesäsalaatit -kirjan, jossa on toinen toistaan herkullisempia ruokaisia salaattireseptejä kesän tuoreista raaka-aineista
Halkaistuja härkäpapuja löytyy etnisistä ruokakaupoista, ne ovat kätevästi valmiiksi kuorettomia. 150 g kuivattuja, halkaistuja härkäpapuja. Alla oleva ohje on vapaa käännökseni Kate Doranin kirjasta Homemade memories – childhood treats with a twist (Orion Publishing Group Ltd 2015), jossa on paljon ihania kotitekoisten herkkujen reseptejä
Reseptejä on satoja, mutta minä vain totesin, että huh hellettä, nyt tarvitaan jotain raikasta ja kaivoin Nigel Slaterin gazpachon ohjeen esille viikonlopun lounasta ajatellen
Lassilan tilan härkäpapua, punajuurta ja lämmintä persiljamajoneesia. Fazer Culinary Team osallistuu ensimmäisenä suomalaisena joukkueena kokkiolympialaisten catering-sarjaan ja on samalla julkaissut myös kasviskeittokirjan, jonka reseptejä pääsimme toteuttamaan
Viime aikojen vegebuumissa vaihdoimme kaikessa ruuanlaitossa tavallisen ruokakerman kaurakermaan, kokeilimme mekin lehtikaalia useammassa eri muodossa ja viimeisen vuoden ajan meidän ostoskassiimme on nostettu kaupassa paljon useammin tofua ja härkäpapuja kuin vaikkapa pihvejä tai naudansuikaleita
härkäpapu on minulla vasta vähän aikaa sitten itänyt, vaikka kirjassa se on kevätsesongissa. Mutta pikkuhiljaa suosio kasvoi täälläkin, ja nykyään lehtikaalia saa kaupasta ympäri vuoden ja reseptejä löytyy pilvin pimein
Varsinais-Suomen maistuvin maaseutuyritys – kunnianimen sai härkäpapuun keskittyvä Karviaisten tila. Turkulaisten suosikkiravintoloihin kuuluva Mami täytti kymmenen vuotta ja julkaisi toimittaja Markku Haapion kirjoittaman, Mamin tarinaa ja reseptejä tarjoilevan kirjan nimeltä Yksinkertaisesti hyvää
Kun tekee itse ruokaa, tulee luoneeksi uusia reseptejä. Lähtökohtana reseptin ideoimiseen oli Karviaisten tilalta saamani Voima-Papu tuote, härkäpapujauho
Tavoitteenani on keksiä ja kehitellä reseptejä, joissa käytetään kotimaisia proteiininlähteitä. Mielenkiintoni suuntautuu varsinkin härkäpapuun, hamppuun ja herneeseen