Hampurilaisten resepti on peräisin Sara La Fountainin Passion for food -kirjasta, josta emme ole vielä tähän päivään asti onnistuneet kokkaamaan yhtään epäonnistunutta reseptiä
Kun ne vielä paistaa grillissä on makuelämys ihan superhyvä. Tällä kertaa halusin tehdä pihvit myös ihan ilman kikkailuja, eli tässä on siis helppo ja yksinkertainen resepti
Taidan kesällä yrittää vääntää chorizomakkaran isoksi pihviksi grillissä. Osasin odottaa upeita kuvia ja inspiroivaa reseptiikkaa, tiesin, että kirja selviää niin kaffipöytälukemisena, yöpöydän hyvien (ruoka)unien lähettiläänä kuin keittiöäksönin keskellä tahmaisten sormien käännellessä ylellisen paksuja sivuja
Jos valmistat pihvit grillissä niin sivele hieman oliiviöljyä pihvien päälle. Levitä oliiviöljyä parilalle tai pannulle, lämmitä grilli tai vaihtoehtoisesti pannu
Ehkä nämä hampurilaiset olisivat saaneet paremmat pisteet, mikäli hinta olisi ollut kohdallaan. Olisiko Suomessa vihdoin luotu maailman parhaan purilaisen resepti
Nappasin kotoa pakastimesta mukaan karitsan viulun, jonka valmistin luottoreseptillä. Kerran taisin tehdä yksinkertaisen suklaamoussen, jonka resepti tosin kaipaa vielä vähän hiomista, mutta ensimmäinen yritys oli sen verran lupaava, että pienen jalostuksen jälkeen, resepti kelpaa tänne julkaistavaksi
Todettakoon siis, että elelet sitten grillittömänä tai grillin kera tätä reseptiä kannattaa testata. Uskoisin grillin kuitenkin tuovan ribsien pintaan sen lopullisen silauksen, joten ainakin me tulemme testaamaan tätä Grilli kuumaksi -opuksesta löydettyä reseptiikkaa vielä uudemman kerran, kaasupullo-ostoksilla käytyämme
Kasaa hampurilaiset. Lämmitä sämpylät uunissa tai grillissä. Tässä resepti kunnon hampurilaisen valmistamiseen, ei pelkästään hyvän mutta myös riittävän kokoisen että mieheltäkin lähtee nälkä