Ainakin täällä Oulussa hapanimeläpossu tarjoillaan paikallisissa "kiinalaisissa" ravintoloissa yleensä friteerattuina hieman kuivina possupalleroina, joiden kylkeen tarjotaan kupillinen maustetulta ketsupilta maistuvaa kastiketta
Hongkongilaisen Michelin-ravintola Celebrity Cuisinen keittiömestari Cheng Kam Fu tuli Suomeen tutustumaan arvostamansa suomalaisen rypsiporsas-lihan syntysijoihin ja samalla hän myös valmisti pressilounaalle ravintolansa nimikkoannoksen, hapanimeläpossun
Tälle pitää kirjoittaa erotukseksi kantonilainen hapanimelä, koska tämä kastike kuuluu olennaisesti kantonilaiseen hapanimeläpossuun, mikä on meillekin ravintoloista tuttu
Vuosi vaihtui ja vuoden 2012 ensimmäisenä kokkailuna oli edellisillan japanilaisillasta jääneiden jämien käyttäminen kiinalaistyylisen hapanimeläpossun valmistamiseen