Suomalaista porsasta Hong Kongin Michelin-ravintolassa
AITOA ARKIRUOKAA
AITOA ARKIRUOKAA
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tarvitset
  • 120 g Rypsiporsaan niskaa paloiteltuna
  • 40 g punaista paprikaa
  • 40 g vihreää paprikaa
  • 40 g sipulia lohkoina
  • 40 g tuoretta ananasta paloiteltuna
  • 10 g valkosipulia
  • 10 g inkivääriä
  • 10 g kevätsipulia
  •  
  • Tarvitset panerointiin
  • 30 g vehnäjauhoja
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • n. 1 dl vettä (niin että taikina on sopivan löysää)
  • 1 tl tapiokatärkkelystä
  •  
  • Tarvitset kastikkeeseen
  • 240 g sokeria
  • 240 g palmusokeria
  • 200 ml valkoviinietikkaa
  • 80 g ketsuppia
  • 80 g O.K. fruity saucea, tai muuta kiinalaista hedelmäistä kastiketta
  • 12 ml Worchestrershire kastiketta
  • 144 g tomaattia
  • 2 varsisellerin vartta viipaloituna
  • ½ pnt persiljaa hienonnettuna
  • 1/2 punainen paprika pilkottuna
  • 1/2 vihreä paprika pilkottuna
  • 1/3 linnunsilmächiliä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.