Mantelinen suklaamousse aikuiseen makuun on helppojanopea valmistaa. Ensin ajattelin, että elosalamat välkkyvät, mutta kyllähän se sitten jyrähtikin muutaman kerran
Kakku oli ääreishelppojanopea tehdä. Ohje on kaikessa helppoudessaan myös liivatteeton. Tämä nopea kahden suklaan juustokakku sai niin kovat kehut ja olikin äärettömän ihanaa, että pakkohan sitä kolmen suklaan kakkuakin on testailla lähiaikoina
Ja ruusupursotus on yllättävän helppojanopea tapa koristella kakut näyttäviksi, seuraavaksi pitänee kokeilla kahdella eri värillä pursotettujaruusuja tai siten, että värjää toiselle puolelle pursotinpussia tulevan kerman vaikkapa hempeän vaaleanpunaiseksi ja osan jättää valkoiseksi
Helppo, nopeaja vielä näyttäväkin herkku vaikka yhteisiin illanistujaisiin. Olen ahkerasti käyttänyt koko viikonloppuni sitkeästä flunssasta paranemiseen ja yhden huippukutkuttavan ikuisuusprojektin hiomiseen (täst kuulette pian lisää)
Helppojanopea tehdä ja vieläpä järjettömän hyvää. Tein meille jälkiruuaksi kolmen raaka-aineen suklaakakun ja siihen vielä päälliseksi kolmen raaka-aineen suklaamoussen
Tämä on helppo tuplata tai triplata ja säätää annosastioiden koolla annosten määrää. Sekoita hieman jäähtyneeseen suklaaseen kolmasosa kermaseoksesta ja sekoita rivakasti, seos paksuuntuu nopeasti
Suklaamousse on vaivaton janopea jälkiruoka, jota on helppo varioida. Ohjetta on helppo varioida. Yksinkertaisimmillaan moussen saa valmistettua yhdistämällä vaahdotettua kermaa ja sulatettua suklaata
Moni aloittelija tykkää marsipaanista, sillä sitä on helppo liikutella eikä se kuiva nopeaa. Mutta kun massan on saanut onnellisesti kakun päälle, on se helppo silottaa
Kyseessähän on siis helppokäyttöinenjanopea kermanvaahdotustapa kaasua käyttäen. kermain oli helppo nostaa pöytään ja jokainen vieraamme sai pursottaa itse kasan kermaa lautaselleen
Nopeajahelppo valmistaa. Voit käyttää tumman suklaan sijaan myös maitosuklaata tai valkosuklaata. Sulata puolet suklaasta ja valuta varovasti sekoittaen vaahdon joukkoon