vaivaamista tehtävä taikina ja valmiin leivän rapea kuori saivat. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Leivän valmistuminen vie aikaa, mutta teko on helppoa ja maku on ihan mahtava. Pataleivänohje on vanhasta blogistani ja alkuperäinen ohje löytyy Maistuis varmaan sullekkin blogista
vaivaamista tehtävä taikina ja valmiin leivän rapea kuori saivat. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Olen muutenkin meinannut leipoa saaristolaislimppua, ja nyt sain hyvän tekosyyn. Ohje on älyttömän helppo, taikinaa ei tarvitse liiemmälti vaivata, pitää vain malttaa antaa sen tekeytyä ja kohota
Muistelin, että minulla on paljon erilaisia maustekakkuohjeita ja pähkäilin, että niihin tulee monesti piimää tai muuta hapanmaitotuotetta eikä välttämättä kananmunaa
Tämä helpon tattaririeskan ohje on mukailtu ystävältäni saadusta reseptistä. Voit jakaa rieskan veitsellä lohkoihin jo ennen uuniin menoa, jolloin se on helppo kypsänä paloitella
Lopputuloksena oli kämpässä leijaileva tuoreen leivän tuoksu ja mehevän pähkinäisenmakuinen leipä. Tee leivän pintaan ennen paistoa muutamia ristiviiltoja terävällä veitsellä