Paista broilerifileet kypsiksi, leikkaa ne sopiviksi annospaloiksi ja lisää kastikkeen joukkoon. Tämä herkullinen pastaohje löytyi Kotiliedestä, Valion Crea ruokakerman mainoksesta
Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa. Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjeen, jossa broileri haudutettiin vichyssä kypsäksi ja kastikkeeksi lorautettiin lisäksi tomaattia sekä kermaa
Friteeraa siinä leivitetyt broilerifileet kullankeltaisiksi ja valuta ne talouspaperilla. 1. Paneeraa broilerinfileet ensin vehnäjauhossa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhossa
Tarjoile broilerifileet lohkoperunoiden ja pinaatin kanssa. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita lohkoperunat voidellulle pellille ja paista niitä 20 minuuttia
Keitä broilerifileetä kanaliemessä 8-10 minuuttia. 1. Siivilöi ja säästä liemi. Hienonna kinkku ja broilerifilee ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi
400 g broilerifileetä. 1. Bèchamelkastike (valkokastike). Keitä maito kasarissa. Sulalta voi toisessa kasarissa, ota liedeltä ja sekoita vehnäjauho voisulaan
1. Leikkaa broilerifilee pienemmiksi paloiksi ja paista ne öljyssä keskilämmöllä. Mausta valkosipuli- ja chilijauheella, jauhetulla kuminalla, oreganolla ja timjamilla