Levitä pinnalle mansikat ja tee hyytelösokeriliemi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuorrutus. Levitä vadelmat päälle ja tee hyytelösokeriliemi pakkauksen ohjeen mukaan
Asettele pikottuja hedelmiä kakun päälle ja kiehauta hyytelösokeri kiilteeksi hedelmien päälle. Tee suklaarakeitten painelu ennen kuin kuorrutus kerkeää jähmettyä
½ dl hyytelösokeri Multia. Täyte ja kuorrutus. Lisää hyytelösokeri ja kiehauta. Heippa. Halusin leipoa synttäripäivän kahvitarjottavaksi jotain kesäistä, mutta kuitenkin perinteisestä mansikka-kermakakusta poikkeavaa
kiehauta hyytelösokeria ja vettä paketin ohjeen mukaan ja lisää jäiset mansikat kuuman killesokeriliemen joukkoon ja sekoita, kunnes seos on hillomaista, näin mansikat säilyvät raikkaina)
Lisää vispilällä koko ajan sekoittaen hyytelösokeri ja kiehauta uudelleen. Kuorrutus suklaamoussella. Jos vadelmat tuoreita niin silloin hyytelösokeri saa jäähtyä
Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon hyytelösokeri. kuorrutus. Värjää halutessasi pieni osa kuorrutusta koristelua varten elintarvikevärillä ja/tai mustikkamehulla
Hyytelösokeria. Kuorrutus. Hyytelösokeria. Seuraavaksi kuorrutus. 5 litraaVettä 1 dlHyytelösokeria 0. Kiehauta desi vettä kattilassa ja heitä sekaan hyytelösokeria 0
Ja vähän senkin takia, että koska en ollut aiemmin tullut käyttäneeksi hyytelösokeria, ensimmäinen yritys pari viikkoa sitten ei ollut ihan täydellinen suoritus
Tee hyytelösokeristakuorrutus paketin ohjeen mukaan ja levitä mustikoiden päälle. ·1 prk ranskankermaa·2 dl kuohukermaa·3/4 dl sokeria·1 tl vanilliinisokeria·mustikoita·hyytelösokerikuorrutus
Kiillepinnan tein hyytelösokerista. Kuorrutus. Pinnalle sopisi hyvin tavallinen mokkapalakuorrutuskin. Kevät ja kesä on suurinta juhla-aikaa, on ylioppilasjuhlaa, rippijuhlia ja kesähäitä