Taikina on ihanan helppo ja ainekset tarvitsee vain sekoittaa keskenään. Kesän tullen on tullut leivottua niin raparperimuffineja, raparperipiirakkaa kuin raparperi-toffeekakkuakin
Raparperipiirakka. No niin, nyt seuraa se lupaamani piirakkaresepti. ). Inspiroin saatavilla olleista marjoista piirakan viime lauantain illallisvieraillemme (ks
ihana vaniljan maku leviää helpoiten tasaisesti koko leivonnaiseen. uunivuuallisen raparperipiirakkaa. Paista raparperipiirakkaa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä ja raparperit ovat pehmeitä
Ota taikina sulamaan noin ½ tuntia ennen käyttöä tai sulata hetki varovasti mikroaaltouunissa. Levitä kauramurotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille
1. Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe. Lisää voi seokseen sormien avulla. Sekoita nopeasti taikinaksi. Kaulitse taikina ohueksi ja vuoraa sillä irtopohjavuoka
ihana ruusukuppi ja asetti 1,50 € (jos joltain löytyy kyseistä sarjaa enemmänkin, ostan mielelläni tarpeettomat nurkista pyörimästä) ja piirakoiden alla valkoinen romanttinen ruokalautanen 0,20 € (ihan törkeen halpa)
Tämä ihanaraparperipiirakka oli tämän kesän ensimmäinen ♥. ) Olin koko alkukesän haaveillut ihan perusraparperipiirakasta, johon tulee ihana murutaikina päälle
Taikina on ihanan helppo ja ainekset tarvitsee vain sekoittaa keskenään. Kesän tullen on tullut leivottua niin raparperimuffineja, raparperipiirakkaa kuin raparperi-toffeekakkuakin