Iso huhmare reseptejä

Katkarapuja curryssa

Katkarapuja curryssa

Laita kaikki kuivat mausteet huhmareeseen ja murskaa. Lisää kuivat mausteet huhmareesta sekä tomaattipyree
Kuningattaren Kukkatarha, Lapin Lumous ja Liekki

Kuningattaren Kukkatarha, Lapin Lumous ja Liekki

Kakkupohjan myös tekisin tulevaisuudessa mieluummin voisokeritaikinasta, koska se on jämäkämpi vaihtoehto kerroskakkuun ajatellen, että kakun pitäisi pysyä pystyssä
Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Nykyään sitä hallitsee Iso-Britannia ja edelleenkin asia hiertää Espanjan ja Iso-Britannian diplomaattisuhteita
SAVULOHIKEITTO  se pehmeä ja samettinen

SAVULOHIKEITTO se pehmeä ja samettinen

Iso kiitos. Tässä ennen. ensimmäistä ruokapostaustani, voisinkin kertoa vähän enemmän itsestäni. Ikää on. karttunut jo kivasti (56 v
Cupcakes ja kolmioleivät

Cupcakes ja kolmioleivät

Kaiverra muffinsseihin isot kolot veitsellä ja lisää täyte pursotinpussia apuna käyttäen. Murskaa mariannekarkit huhmareessa
Massaman curry kanalla

Massaman curry kanalla

iso kourallinen tuoreen Thai basilikan lehtiä. 1 iso punasipuli ohuina suikaleina. 2 tomaattia kuorittuna, isoina paloina. Lämmitä 2 rkl öljyä isossa kannellisessa kasarissa ja kuullota sipulit pienellä lämmöllä n. 1 iso punasipuli ohuina suikaleina
Leivontapäivä, osa 1

Leivontapäivä, osa 1

Tästä tulikin niin iso satsi, että riitti vierasviemisiksi kyläpaikkaankin. 3 rkl kuivattua rosmariiniaMurskaa aniksen ja fenkolinsiemeniä hieman huhmareessa
Udon ja siskonmakkara

Udon ja siskonmakkara

valmismisokeittoa. Innostuneena Jokihaka Kokkaa blogin Instagram-tilistä, Huhmare intoutui perustamaan oman tilin

Currykanaa ja riisiä

1 iso broileri. 1. Jaa broileri paloiksi. Kuori ja paloittele sipulin puolikas ja paista kullanruskeaksi öljyssä

Operaatio Intia: Goalta Gujaratiin

Asukastiheys Intiassa on kuitenkin kaksi kertaa isompi kuin Kiinassa. Murskaa huhmareessa fenkolinsiemenet ja mittaa ne inkiväärin, kurkuman ja chilin kanssa toiseen kippoon valmiiksi
Minttujuoma

Minttujuoma

Pyöräytin lehtiä ensin huhmareessa, jotta lehtien rakenne vähän hajoaa ja aromit pääsevät kunnolla irtoamaan