Tämän kuoriosan käytin italialaiseen leipäkeittoon, pappa al pomodoroon. Keitosta tulee aika sakeaa, kun leipäpalat muhjaantuvat keittoon, mutta osa kovasta kuoresta jää kokonaiseksi
Sitä piti tietysti aito italialainen kokki, jonka opissa mm. Jos lukee suomalaisia lasagnen ohjeita, niin niissä usein kehotetaan hauduttamaan sitä valkokastiketta vain muutaman minuutin ajan
Esimerkiksi saksalainen Grüne Sose on tehty täysin eri yrteistä kuin italialainen, sillä Saksan alueella ei reseptin kulkeutumisen aikoihin ollut saatavilla välimeren yrttejä
Yleensä tämä täyteläisyydessään pataa lähentelevä keitto tehdään ihan kasviksista, joka sopiikin monen tällä hetkellä viettämään lihattomaan lokakuuhun, mutta itse olen kyllä sitä mieltä että italialainen makkara, jota myös tähän pastaan käytettiin, ei tästä kyllä ainakaan huonompaa tee
italialainen marenki). vanukkaiden, jäätelöiden, sorbettien, kohokkaiden, keittojen, kastikkeiden jne. Imperatiivissa kirjoitettuja reseptejä käytetään keittokirjoissa, ja ruokablogeissa sekä ruokalehdissä ym
Kun käveltiin ravintolaan se oli melko vaatimattoman näköinen ja italialainen mamma tuli kädet heiluen ja suu vaahdossa ovelle vastaan näytti pöydän ja iski listat käteen