Macarons reseptejä on tullut kokeiltua monenlaisia, joku resepti on täällä blogissakin julkaistuna. Nyt jo pidemmän aikaan olen tehnyt macaronsit italialaisella marengilla, Ohje on hioutunut omassa käytössä mieleiseksi monien reseptien yhdistelmäksi
Kaupallinen yhteistyö Tabascon ja Maldonin kanssa. Kesäkuinen maanantai-ilta Helsingin Torikortteleissa oli täynnä naurua ja puheensorinaa kun kymmenen Indieplacen ruoka- ja lifestylebloggaajaa kokoontui Gohan Wine Bariin Tabascon ja Maldonin järjestämään kokki- ja drinkkikouluun
Kuten olette ehkä huomanneet olen testaillut yhä enemmän gluteenittomia reseptejä alkuvuoden aikana. Tästä syystä olin todella innoissani päästessäni testailemaan kaupallisen yhteistyön kautta Schärin gluteenittomia keksejä ja sitä miten ne soveltuvat leivontaan
Oli leppoisaa tehdä kaikkea uutta, omia viritelmiä ja muiden reseptejä mukailla. Ennen en pitänyt sunnuntaipäivistä, tai siis siitä, että ne loppuivat aina kesken
Selailin yksi päivää Italialaisia reseptisivuja ja silmään osui tälläinen erikoinen kaalikeitto. Koska en tykkää seurata ohjeita mutta ottaa vaan inspiraation, päätin tuunaa reseptejä chilillä, yrteillä ja purjolla
vinkkiKatso muita sisilialaisen keittiön reseptejä. Sisilialaisten riisipyöryköiden nimi, arancini, tarkoittaa pientä appelsiinia ja sillä viitataan pyöryköiden ulkonäköön
Eniten mietin itseasiassa valkoviinin korvaamista, joka kuuluu omassa mielessäni ehdottomasti risottoon parmesanin kaveriksi, mutta googlaillessani löysin reseptejä, jossa käytettiin omenamehua, siispä valkoviinikin sai väistyä
Tällä kertaa ajattelin jakaa kanssanne muutamia ihania reseptejä gluteenittomalta herkkubrunssilta, jonka toteutin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kotonamme
Reseptejä googlaillessa aineitten suhteen löytyy melkoisesti variaatiota, mutta olen jo pitkään luottanut Fanni&Kanelin reseptiin, jonka takana löytyy hänen ystävänsä Giulian sukuresepti
Kokkikoulun muita reseptejä ovat ragu salsiccia-makkarasta ja itse tehty munapasta. Vitello tonnato, vasikanpaisti tonnikalakastikkeella on lähtöisin Luoteis-Italian Piemontesta