Perinteinen jauhelihapihvi naudanlihasta (itse tehty). Jauhelihapihvi sai arvosanan hyvää. Olen muutaman kerran tehnyt hampurilaisia ja kerran postannutkin tänne
Tämän jälkeen paistan jauhelihapihvit aina umpijäisinä, jos siihen vain on aikaa. Hampurilainen sai kastikkeekseen jugurtilla kevennetyn valkosipulimajoneesin
D Jauhelihapihvitkin saivat sen verran kehuja, että mausteet pitää oikein kirjoittaa ylös. Hampurilainen kahdella tapaaPitkästä aikaa pitsaa – täytteinä chévreä, kanaa ja pekoniaMunakoiso-artisokkapitsa ja vaniljapannacotta mustaherukoillaPitsa oopsipohjallaPitsaperjantai
Harva asia maistuu yhtä hyvältä, kuin kotitekoinen hampurilainen suoraan grillistä. Urheilin tällä kertaa oikein urakalla, sillä tein sämpylätkin itse Ankerias Vipusen ohjeella