Sekoita täytteen kermaviili, jogurtti, muna ja sokerit keskenään ja kaada raparperien päälle. Täytteeseen tulevan rahkan korvasin kermaviilillä ja luonnonjogurtilla ja muruseoksen päälle lisäsin vielä reilusti kanelia
Sekoita rahka, jogurtti, maito, sokerit ja munat yhteen. Tämä oli tosi herkullista ja muutenkin ihanan kesäinen ja pirtsakka piirakka tämän harmauden keskelle
Pyöräytä sulatettu voi ja jogurtti taikinan sekaan. Lisäksi kerma-rahkavaahtoa. Alemmassa kuvassa yksi uunista tullut piirakka, jonka paistotummuus on oman makuuni sopivampi kuin ylinnä olevan annoskuvan
Siirrä niitä hieman syrjään ja annostele öljy, jogurtti ja muna kulhon tyhjälle puolelle. Sekoita joukkoon maitotiiviste, limen mehu ja rahka tasaiseksi seokseksi
Sekoita täytteen kermaviili, jogurtti, muna ja sokerit keskenään ja kaada raparperien päälle. Täytteeseen tulevan rahkan korvasin kermaviilillä ja luonnonjogurtilla ja muruseoksen päälle lisäsin vielä reilusti kanelia
kuulloista ja näköistä marja-jogurttipiirakka. Omassa versiossani jogurtti. vaihtui maitorahkaan ja sokerina käytin kinuskisen aromin antavaa ruokosokeria
Sekoita pehmeän rasvan joukkoon rahka/jogurtti. Piirakka on parhaimmillaan viileänä. 200 g kookosrasvaa tai 300 g voita300 g maitorahkaa tai Eridanous-jogurttia tai molempia3,5 dl mantelijauhetta1,5 dl kookosjauhoja tai soijajauhoja2 tl psylliumia2 tl leivinjauhettaripaus suolaa, halutessasi hieman myös makeutustaloraus kermaatäyte. 500 g maitorahkaa2 kananmunaa2 tl vaniljasokeria0,5 dl hunajaa + 0,5 dl makeutusjauhetta tai miten nyt haluatkin makeuttaa =)1 sitruunan mehu ja raastettu kuori 2 dl kuohukermaa