Nämä hyydykekakut on helppoja tehdä juhla tarjottavaksi jo juhlia edeltävänä päivänä, juhlapäivänä sitten vaan koristelu päälle ja kakku on valmis tarjottavaksi
Nyt kakuissa on panostettu vielä entistä enemmän mehevään pohjaan ja kakun makuun eikä kakkua kuorruteta ollenkaan vaan koristellaan esimerkiksi suklaalla ja tuoreilla marjoilla
Koristelu. Totta puhuakseni, kirsikkainen suklaakakku taitaa olla tämän hetken lempitäytekakkuni. Kiitos viimeaikaisen tarkoituksella viimeistelemättömän näköiseksi jätettyjen täytekakkujen "nakukakkutrendin", uskaltaudun minäkin postaamaan vihdoin blogini ensimmäisen täytekakkureseptin
Tuonne koristelujen allehan voi kätkeä mitä vain. SUKLAAMOUSSEKAKKU. Erilaiset mousse-, juusto- tai täytekakut käy oikein hyvin, itse tein suklaamoussekakun
Koristelu. Aseta keskimmäinen kakkupohjalevysuklaatäytteen päälle ja kostuta se. Suklaatäyte. Kakku esittää rakenteilla olevaa taloa, jossa on kova työntohina päällä
Koristelu. Koska haluan miellyttää molempia, päätin tehdä ylellisen sacher-kakkupohjan, väliin appelsiinimoussea, kiivihilloa ja kiivisiivuja ja kuorrutteeksi appelsiinimarmeladia ja sacher-kakusta tuttu suklaaganache kuorrute
Vaihteeksi on kiva kokeilla kakun koristelua muullakin, kuin sokerimassalla näpertäen. Kokeilin tätä pinterestistä löytämääni Engalannin kielistä ohjetta muutama viikkoa sitten tyttöjen illanistujaisiin ja ohjeen erilainen, piimää, sitruunaa ja mustikoita sisältävä taikina sai minut kokeilemaan kakkua uudestaan, tosin hieman erilaisella otteella tälläkertaa