Ruskista palat pannulla öljyssä molemmin puolin ja nosta sivuun. Harjaa perunat huolella puhtaiksi. Paista niitä öljyssä pannulla lohkottuna kuorittujen ja puolitettujen valkosipulinkynsien noin 5 minuutin ajan
Ihanaa keskiviikkoiltaa. Eilen postasin pääsiäisen aikaan hyvin sopivasta Aura-parmesaani-kanavuoasta. Tässä toinen herkullinen ja helppo ruoka pääsiäisen aikaan sopivaksi - tai muuten vain talviseksi viikonloppuruuaksi
Välimerellinen kanavuoka. Tämä sunnuntai vierähti kotitöiden parissa. Tänne Keski-Suomeen kertyi perjantain ja lauantain aikana viitisentoista senttiä lunta, joten tänä aamuna edessä oli ensimmäistä kertaa koko pihan kolaaminen
Levitä seos kanojen päälle, paista kanavuokaa 175-200 asteessa uunissa 15-20 minuuttia. 1. Lohkoperunat. Kuori ja lohko perunat ja ruskista margariini-öljyseoksessa
Broilerivuoka (kanavuoka, kanaruukku). Alkuperäinen ohje tähän jo kauan kokeiltavien listalle olevaan ruokaan löytyy täältä Nannen blogista kanaruukun nimellä
Välimerellinen kanavuoka. Kypsennä kanavuokaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Yhteishyvä-lehden ruokaliitteestä löytyy joka kerta todella hyviä reseptejä ja sieltä tämänkin välimerellisen kanavuoan reseptin löysin