Sekoita joukkoon suola, sokeri ja kardemumma. Reiän teen pulliin niin että juuri ennen paistoa pyörittelen pullan keskelle reiän sormilla niin että tulee rinkulan muotoinen pulla
Sekoita joukkoon suola, sokeri ja kardemumma. Reiän teen pulliin niin että juuri ennen paistoa pyörittelen pullan keskelle reiän sormilla niin että tulee rinkulan muotoinen pulla
Lisää myös sokeri, suola sekä kardemumma. Resepti bongattu Pullahiiren leivontanurkka -blogista. Tässä resepti hieman muokattuna siten miten itse nämä tein
Sekoita joukkoon myös kardemumma, sokeri, suola ja muna. Peltipulla on äärettömän helppotekoinen, pehmeä ja muhkea pulla, jossa taikina vain painellaan pellille ja kohotetaan kertaalleen ennen paistamista
Mutta palataksemme varsinaiseen aiheeseen, eli pullapitkoon, on kerrottava ensimmäisenä, että reseptini pohjana toimi aiemmin valmistamani gluteenittomien munattomien pullien ohje
Sekoita isossa kulhossa kädenlämpöinen vesi, hiiva, sokeri, suola ja kardemumma. Koska olen aina ollut sitä mieltä, ettei oman sukumme pullataikinareseptiä voita mikään, olin aika skeptinen sen suhteen, voisiko tästä kirjasta löytyä kelvollista kilpailijaa
Oon ollut tähän asti hieman skeptinen gluteenittomien pullataikinoiden suhteen sillä gluteenittomaan pullataikinaan on aika vaikea saada kunnon sitkoa, törmäsin kuitenkin Arlan gluteenittomaan laskiaispullareseptiin ja pullat näyttivät niin herkullisilta että halusin lähteä kokeilemaan reseptiä
Sekoita sokeri, kananmuna ja kardemumma maidon sekaan. Reseptin bongasin facebook ryhmästä gluteeniton jauhopeukalo, jonne oli linkattu tämän blogin resepti
Lisää sokeri, kardemumma ja muna. Tee taikinan kohotessa täyte bostonpullalle. Resepti. Keitä 2 dl kuohukermaa ja 2 dl fariinisokeria paksuksi kinuskiksi ja valuta se pullan päälle. Taikinasta tulee 1 bostonpulla ja noin 10 pikkupullaa. Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia tai kunnes pulla on keskeltäkin kypsää