Yhdistä kastikkeen ainekset pienessä kattilassa ja maistele onko maut tasapainossa. Kyljysten friteeraaminen onnistuu myös vähäisemmällä öljyn määrällä
Friteeraaminen arvelutti vähän. Kuumenna rypsiöljy pienessä kattilassa 160 asteiseksi. Friteeraa pieni määrä maa-artisokan viipaleita kerrallaan kattilassa ainakin niin kauan, että öljyn lämpö nousee uudelleen 160 asteeseen ja maa-artisokan siivut öljyn pinnalle
Ensin rasva sulatetaan kattilassa, ja jauhot sekoitetaan siihen. ➜Friteeraaminen = upporasvassa paistaminen, rasvan lämpötila on normaalisti 160-195℃. ♨Veden kiehumispiste kattilassa on 100℃, painekattilassa 120℃
Friteeraaminen. Yrittäjän lempiburgeri suuren amerikkalaisen jätin valikoimissa oli vuosia kala. Muutama vuosi sitten siitä poistettiin jäävuorisalaatti ja sen jälkeen mikään ei ole ollut ennallaan