Keitettyjoulukinkku. Joulukinkun valmistus, kinkun kypsentäminen, alkaa kohta olla ajankohtainen. Kinkun paistaminen hitaasti, matalassa lämmössä, on se tavallisin tapa
2-3 kg joulukinkku, verkossa. 1. Pistä kinkun paksuimpaan kohtaan paistolämpömittari. Laita kinkku pataan ja kaada päälle vettä niin että kinkku peittyy
1. Suolaliemi. Sekoita vesi, sokeri ja suola, kiehauta ja anna jäähtyä. Hiero kinkun pintaan sokeria ja suolaa, pane se isoon astiaan ja kaada päälle jäähtynyt suolaliemi
Hiidenuhman keittiö valmisti perinteisen jouluisen menun alkuruokana kylmäsavuhärkä-rosollileipää, pääruokana joulukinkkua ja Bravuuri-joululaatikoita sekä jälkiruokana puolukka-rahkajäädykettä
Niin, keitettyjoulukinkku, joka vielä savustettiin, onnistui yli odotusten. Riisipuuron tähteet saa näppärästi käytettyä tähän jälkiruokaherkkuun, joka on Tanskassa hyvin suosittu