Tavoitteenani on kesän mittaan jakaa uusia kesäisiä makuyhdistelmiä, ravitsevia ja täysin kasviperäisiä herkkuja, jotka sopivat ja maistuvat parhaiten Suomen suveen (ja miksei muilla maillakin oleskeleville)
TOFU-RAPARPERI-PASTASALAATTIvajaat puoli kattilallista keitettyä täysjyväpastaa1 pkt tofua (käytin marinoitua)1 sipulikurkumaachilijauhetta3 raparperin varttajotain sieniä (käytin viime kesäisiä kuivattuja herkkutatteja)2 tl suolaa3 tl sokeria1 tl inkivääriämuutama tomaattipari kourallista varhaiskaalia tai muuta vihreää salaattialoraus balsamiviinietikkaapaahdettuja pähkinöitä tai siemeniä (käytin cashew- ja maapähkinöitä, joita sattui olemaan kaapissa)loraus soijakastiketta1 maustekurkku(tuoretta) basilikaa* Paista pilkottu sipuli ja tofu kurkuman ja chilin kanssa öljyssä, kunnes tofu on ruskettunut