Pitkästä aikaan jaan teidän kanssa ruokaohjeen. Sain äidiltä pari tosi isoa kesäkurpitsaa. Yhden puolikkaan söin ihan vaan siltänään pannulla valkosipulin kanssa paistettuna, mutta tällä kertaa tein kurpitsasta paistoksen
Kesäkurpitsapaistos pelasti tilanteen tällä kertaa. Kesäkurpitsapaistos 1 iso kesäkurpitsa2 pientä kesäsipulia pilkottuna2 valkosipulinkynttä murskattuna2 rkl lehtipersiljaa hienonnettunaripaus tuoretta tai kuivattua oreganoa1 pussi Emmental-juustoraastetta170 g kalkkunaleikettä kuutioituina1 tl suolaa2,5 dl vehnäjauhoja4 munaa1 dl rypsiöljyäöljyä tai voita vuoan voiteluun Pilko kesäkurpitsa siivuiksi ja siivut neljään osaan
Nyt on aika nauttia kesäkurpitsasta. Ihastuin tähän yksinkertaiseen kesäkurpitsapaistokseen Roomalaisessa ravintolassa, jonka keittiössä hääräsi perheen osaava isoäiti
Kesäkurpitsapaistos sopi todella hyvin maminhan kaveriksi. Tänään oli grillauspäivä, kokeilin ensimmäistä kertaa maminhaa, josta amerikaksi sanotaan tri-tipiksi