Laitan tähän nyt kuitenkin tuon Mysi Lahtisen oikean ohjeen raaasta naudan lihasta, koska omani tein pirkulleen tällä ohjeella, vaikka paistini oli jo kertaalleen paistettua
Älä vaivaa taikinaa liikaa, ettei se sitkisty. Jotkut niistä löytyvät Mysin keittokirjoista, mutta esimerkiksi tämä raparperipiirakka ei ainakaan tällaisena versiona ole löytynyt
Tarkempaa lähdettä en tiedä, mistä mummo ohjeen on käsiinsä saanut, tietoihini kuitenkin kantautui, että samanlainen ohje löytyisi Mysi Lahtisen keittokirjasta
Odotin kääryleistä ihanan siirappisen makeita, mutta ne olivat vähän vaisuja. Yleensä ne vanhimmat ja perinteikkäimmät reseptit ovat parhaita, joten päätin kokeilla kääryleitä Mysi Lahtisen reseptillä
Kuivattu minttu vaihtui tuoreeseen ja osa nesteestä tummaan lageriin. Mysi Lahtisen ohjetta mukaellen. Pääsiäissunnuntai valkeni aurinkoisena ja jos löytyi suojainen paikka, niin jopa melko lämpimänä