Päällinen. ihanan makuisen kinuskimoussea ja punaherukoita sisältävän suklaakakkupohjaisen. Valmistele myös kinuskimoussenkinuskiKinuskin-puolukkatäytteen ohjeen mukaan päivää ennen kakun täyttämistä
Päällinen. ihanan makuisen kinuskimoussea ja punaherukoita sisältävän suklaakakkupohjaisen. Valmistele myös kinuskimoussenkinuskiKinuskin-puolukkatäytteen ohjeen mukaan päivää ennen kakun täyttämistä
Lakritsikinuskin valmistusideoita etsin netistä, mutta muuten kakkuidea on omasta päästä. Tällä kertaa en halunnut käyttää sokerimassaa tai marsipaania kakun päällä, vaan valitsin laktrisikinuskin
Kuten myös kinuski, joka makeuttaa kokonaisuuden. * kelmuta/ peitä päällinen hyvin. Kirpeät puolukat tarvii jotain makeaa ja piparkakku-rahka sopi siihen tarkoitukseen tosi hyvin
Täytteeksi laitoin kinuski-puolukkatäytteestä varioidun täytteen, johon käytin kermasta ja fariinisokerista keitetyn kinuskikastikkeen sijasta kondensoitua maitoa
Pursota sitten reunat ja päällinen haluamallasi tavalla. Kinuski ja puolukka on tunnetusti loistava makupari ja sopii vallan mainiosti myös täytekakkuun
Siksi tänä vuonna oli tarjolla ensin kinuskistapiparijuustokakkua ja sitten muhkeampi, sinisellä sokerimassalla päällystetty suklaa-vadelmakakku, kun tulossa oli enemmän pieniä vieraita