R. i. s. t. k. o. l. a. e. u. p. r. n. m. ä. y. E. ,. j. v. J. ö. d. h. g. T. (. ). K. S. P. M. V. N. H. D. w. 2. 0. c. 3. 1. -. 5. L. 9. O. 7. 4. A. d l. t l
Heippa, tänään herkutellaan kirsikkapiirakalla. Meillä on pihalla kirsikkapuu, jonka kirsikat on monena kesänä ollut niin happamia, ettei niitä oo voinut syödä
Rakastan kirsikoita. Aina kun mahdollista ostan niitä- minullahan ei ole vielä omaa kirsikkapuuta. ). Ostin sitten innoissani pari litraa ja perinteisen kirsikanpopsimiseni jälkeen jäi vielä puolitoista litraa ja mietin että mitähän niistä lopuista keksisi tehdä
Kirsikkapiirakkaan laitetut kirsikat maistuivat todella paljon erilaisemmalta mitä tuoreat kirsikat. Kirsikkapiirakka sopii näin kesän aikana esimerkiksi vieraille tarjoiltavaksi, se on nopea tehdä
T. ä. n. l. e. i. v. o. h. a. k. m. p. t. s. r. M. u. d. y. O. j. J. ,. P. 3. 5. 1. 0. ). A. K. I. R. N. 7. g. 2. E. L. Ä. Y. /. 4. S. ö. (. c. -. V. –. m u
M. e. o. l. m. k. a. r. n. t. h. s. i. T. p. ,. ä. f. -. u. j. b. g. d. K. y. ö. E. v. V. H. F. c. 1. 8. O. L. S. 3. 5. 0. 4. 2. (. +. ). A. 6. P. t l. c l
O. n. i. o. l. s. m. t. a. k. r. p. u. ,. v. e. ä. y. j. d. P. h. T. ö. A. g. E. N. M. -. H. S. K. (. C. c. ). 4. 1. 3. /. 2. 5. +. 8. 0. V. R. L. J. Y. 6. B. r l. d l
Tehdään perinteistä kirsikkapiirakkaa mutta tuunataan tartalettikokoon. Ranskalaiset aloittavat ateriansa patongilla joka toimii myös lisäkkeenä koko aterian ajan