T. ä. l. a. i. n. e. k. t. u. s. o. p. ö. y. ,. m. v. r. d. j. h. K. I. -. S. E. L. A. M. 8. 6. 2. 1. /. 4. 0. g. (. P. ). Ä. +. D. 5. c. 3. 7. f. V. ~. ½. O. H. d l
Pahimman matkakaipuun lievittämiseksi tässä viettelevä kolmenruokalajin menu. Kuka ei voisi myöntää kaipaavansa edes hieman aurinkoa ja lämpöä, kun vettä tulee niskaan ja päivä valkenee vain muutamaksi tunniksi
Mansikkafanina innostuin heti, kun sain kutsun mansikkahaasteeseen, jossa Pipsa Hurmerinta ja Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto* etsivät maistuvinta mansikkareseptiä
Kuulumisten päivittämisen ja elämän ihmettelyn ohella kokkailimme tietysti myös kolmenruokalajin illallisen, josta tässä ensimmäisenä crème brûléen resepti
Lauantaina juhlistimme pyhäinpäivää kestitsemällä ystäväpariskuntaa kolmenruokalajin verran. Ilta oli onnistunut ja vaikka itse näin aterian pääsuunnittelijan roolissa sanonkin, menukokonaisuus vallan toimiva
Me päädyimme viiden ruokalajin menuun, joka oli hinta-laatusuhteeltaan aivan omaa luokkaansa. Yksittäisten annosten lisäksi ravintola tarjoilee kolmen ja viiden ruokalajin menuja, jotka kustantavat 45€ ja 65€. Kolmen viinin paketti maksaa 27€ ja viiden 37€
Tämä keitto oli kolmenruokalajin ateriamme alkupala. Tätä keittoa teimme ystävieni kanssa jo syksyllä, kun vietimme kaveriporukan illallisia ystäväni kotona
) Arto Lappalaisen johdolla kokkasimme kolmenruokalajin illallisen. * * *. For English please see here. Aprillipäivästä huolimatta ei blogi tarjoile teille kuravedessä marinoitua silliä, vaan ehdotuksen pääsiäispöydän jälkiruoaksi