Konvehtien valmistaminen vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos on sen arvoinen. Itse kyllä epäilen, että meidän konvehdit on jo syöty siihen mennessä… Viime vuonna tein ystävänpäiväksi raakasuklaakuorrutteisia mansikkasuukkoja, joiden resepti löytyy täältä
Raakasuklaa tai tässä tapauksessa kaakaomassa ei ole ainut vaihtoehto konvehtien suklaakuorelle. Ruoka- ja hyvinvointiblogien reseptit tuntuvat nykyään vilisevän ties minkälaisia erikoisia ainesosia, joita "tavallisen tallaajan" kaapeista ei löydy
Katkarapu-mätihyydykkeeseen pyydettiin resepti O. Kylmäsavulohitartaria teimme ja maistoimme ensimmäistä kertaa ikinä ihan randomilla netistä löytyneellä reseptillä ja siitä tuli tosi maukasta
Sulatin valkosuklaata vesihauteessa ja sekoitin sinne turkinpippuri rouhetta, laitoin ne pieniin konvehtikippoihin ja sen jälkeen jääkaappiin kovettumaan
*Resepti on raaka, vegaaninen, viljaton, gluteeniton ja maidoton. Mulla tulee ajoittain sellaisia fiiliksiä, että nyt just haluan tehdä jonkun kunnon mättökakun
Resepti. Syksy on tuonut kauppoihin meheviä tuoreita vihanneksia yllin kyllin herkuteltavaksi. Löysin torilta ison houkuttelevan bataatin ja se oli otettava mukaan
Sain Ruohonjuurelta Foodinin pakkauksen jossa on ohjeet konvehtien valmistamiseen. Minun reseptiä varten tarvitset, ripauksen suolaa, kookosöljyä, karpaalorouhetta, vaniljajauhetta ja macaa
Lopuksi vielä resepti herkkuleipiin jotka saimme lahjakasseista. Tänä vuonna järjestettiin kahdeksas Slow Food festivaalit jonka järjestäjinä toimivat Slow Food Västnyland rf Fiskarsin Ruukissa
Eli blogiin ilmestyy joka päivä 24 päivän ajan jokin uusi resepti tai vinkki. Kun nyt kerran polkalinjalle lähdettiin, niin pistetään kunnolla polkaksi
konvehtien valmistus. Ennen joulua julkaisemani resepti puolukka-rahkakakusta suolakinuskilla olikin mieluinen resepti teille lukijoille, niin monta tuhatta kertaa sitä reseptiä käytiin blogistani katsomassa
Ja joo, niiden Juhlapöydän konvehtien jälkeen ei ole ollenkaan pöllömpää, että nämä konvehdit (eli oikeasti raakakarkit) ovat maidottomia, viljattomia, sokerittomia sekä makeutusaineettomia, eikös niin