Mutakakku on todella helppotekoinen herkullinen tahmea suklaakakku jonka voi syödä sellaisenaan mutta se maistuu myös taivaalliselta mansikoiden ja kermavaahdon/jäätelön kanssa
Kakkupohja on tuhdin kostea, browniemainen suklaakakkupohja, täytteenä väleissä (aivan mahtavan hyvää) kookos-suklaatäytettä, johon on upotettu paljon tuoreita vadelmia
papaijaa, melonia, ananasta ja kookosta. Kuorrutteeksi tulee vielä suklaakerros. Nyt kun innostuin kokeilemaan kuivakakkuja, tuli mieleen myös tälläinen hedelmäinen versio, joka ei ole todellakaan kuiva
Valmista täyte vaahdottamalla kauravispi tai jääkaappikylmä kookoskerma. Suklaa hyydyttää täytettä hieman, mutta jos se ei saa jäähtyä kunnolla on kakkua hankala leikata
Ja suklaan makua korostavat ohjeessa käytetyt kookostuotteet sekä mantelit. Kakussa ei kuitenkaan maistu kookos ja ystäväni, joka ei pidä kookoksesta, otti jopa lisäpalasen
Kun kakkutaikinaan käyttää kookossokeria, siihen saa kauniin kullankeltaisen sävyn. Kookossokerin sijaan voi käyttää myös intiaanisokeria tai ruokosokeria, jotka myös antavat kellertävää väriä taikinaan
Paahda valkosuklaa ennen tarjoilua. Kookosjuustokakku. Tässä juustokakussa maistuu etelän kookos ja mieleen muistuu lomamatkat ja palmujen reunustamat rannat
Mascarpone, kookos ja suklaa ovat sadan vuoden aikana löytäneet tiensä osaksi meidän ruokakulttuuriamme, niin kuin monet suomalaiset tuotteet ja innovaatiot ovat levinneet maailmalle