Niinhän siinä kävi, että muksujen jäätelökinuminen nousi jäätelökoneen myötä potenssiin kymmenen. Hieman epäröin täyttää toiveita, sillä sokeria ja rasvaa päivittäin kohtuuttomina annoksina ei oikein kuulostanut hyvältä ajatukselta sen paremmin lapsille kuin äidillekään
Elämä on ollut parin viime viikon ajan yhtä banjon säestämää alamäkiajoa, kaksin käsin skoolailua, auringonpaisteeseen heräämistä, mekkoon pukeutumista ja iltaan asti tarkenemista, pikkukengissä juoksemista ja jo lähteneeseen ratikkaan ehtimistä
Kookos-suklaahippujäätelön lisäksi tein erän espressojauheella maustettua jäätelöä. Kookosjäätelöä notkistamaan lorautin vodkan asemasta hiukan Malibu-likööriä ja espressojäätelöön kaakaolikööriä
Maapähkinäistä vegaanijäätelöä. Muutaman kokeilun jälkeen tuloksena oli ihan mukiinmenevän makuisia tuotoksia, jotka kuitenkin kovettuivat pakastimessa umpijäisiksi, eikä niistä saanut sulattamallakaan mukavasti lusikoitavaa jäätelöä
Sain ystävältäni purkin luomu lakritsinjuurijauhetta ja testasin, saisinko tehtyä lakritsijäätelöä. Käytin maidon tilalta kookoskermaa, mutta jos haluaa jäätelöä, missä ei ole ollenkaan kookoksen makua, kannattaa käyttää kookoskerman tilalta ihan normaalia kermaa
Lisukkeeksi kookoskermaa tai jäätelöä, tuoreita marjoja ja hedelmiä. Hyvää heinäkuun alkua. Viikon lopuksi on luvattu hellettä, minäpäs suuntaankin viettämään päiväni Pärnuuseen, varautukaa siis kuvaspämmiin
) Kermajäätelö syntyy liotetuista casheweista ja kookoskermasta, kinuski ihanista taateleista ja maitosuklaakuorrute on helppo korvata tummalla, loksahtelevalla raakasuklaakuorrutteella
Jogurttijäätelö on kenties hieman harhaanjohtava sana kuvaamaan tätä herkkua, joka taitaa muistuttaa enemmän jäädykettä kuin kermaisen täyteläistä jäätelöä
Kuten postauksen kuvista näkyy, itse pistin kirjasta testiin ekoilta sivuilta löytyvän stracciatellan eli perinteisen vaniljaisen suklaahippujäätelön, jonka ei-niin-perinteinen pohja syntyy liotetuista cashewpähkinöistä ja kookoskermasta
Nauti seos sellaisenaan kastikkeena tai valmista siitä jäätelöä. Lusikoi mansikoita ja kookoskastiketta tai -jäätelöä kerroksittain korkeisiin laseihin
Tätä jäätelöä kokeiltuasi voit luultavasti todeta, että jäätelön ei tarvitse olla valmistettu kermaisista maitotaloustuotteista, suuresta määrästä sokeria eikä lisäaineita, jotta se voisi maistua hyvälle