Sulata joukkoon vielä pieniksi paloiksi leikattu Koskenlaskija ja sinihomejuusto. Tämä juustoinen, ihana, kostea, "ihan sikahyvä" kasvispiirakka kevyemmällä porkkanaiselle piirakanpohjalla on aivan älyttömän hyvää
Piirakka on nyt jotakuinkin tämän näköinen. 125 g voimakasta Koskenlaskijaa pieniksi kuutioiksi pilkottuna. Paista piirakkaa uunin alatasolla 200 asteessa n. 30-35 minuuttia, kunnes piirakka on saanut hieman väriä pintaansa. 125 g voimakasta Koskenlaskijaa pieniksi kuutioiksi pilkottuna
puolikas pkt koskenlaskija voimakas juustoa. Kynttiläkutsuille oli mukava tehdä jotain suolastakin, päädyin kinkkupiirakkaan, joka on joka kerta aina yhtä hyvää, kun tekee tällä reseptillä
paloittele Koskenlaskija-juusto ja laita kuutiot kattilaan. Jos iltapala on vielä harkinnassa, suosittelen tuplalohista perunapiirakkaa – tätä valmistuu riittävästi isommallekin ystäväporukalle
Kun kasvikset olivat pehmeitä, soseutin ne sauvasekottimella keitinliemessään ja laitoin sekaan vajaan purkillisen Koskenlaskija Ruoka -sulatejuustoa, tällä kertaa chilin makuista
Sienet kuuluvat meidän perheessämme syksyn kokkailuihin ihan viikottain. Tällä kertaa pääsin leipomaan kummisetäni noukkimasta sienisaaliista, jonka saimme viikonloppuvisiitiltämme kotiinvietäväksi Keski-Suomen puhtaista metsistä
Tee Koskenlaskijasta pieniä nokareita. Poropiirakka on nopea suolainen tarjottava juhlapäivänä, viikonloppuna tai muuten herkutteluhetkeen sopiva hiukan erilainen tarjottava
Piirakan pohjalle laitoin koskenlaskijaa lisämakua tuomaan. Oltiin vähän hämmentyneitä piirakan mausta, kun sipuli on niin makeaa ja piirakka olikin jännä sekoitus suolaista ja makeaa