500 g tomaattimurskaa. Sitten vaan tomaattimurskat ja loputkin täytteet taikinan päälle ja juustot päällimäiseksi ja uuniin 225 asteeseen 25 minuuttia. 500 g tomaattimurskaa
Lisää tomaattimurska, osa vedestä ja linssit. 1 prk tomaattimurskaa. 1 prk tomaattimurskaa. Blankon intialaistyyppinen kormabroileri-thalilautanen on meillä aika klassikko, sillä sitä tulee usein tilattua tutulta listalta
Tämä kotitekoinen moussaka on siihen verrattuna luxus versio. 1 tlk/ can tomaattimurskaa/ crushed tomatoes. 1 tlk/ can tomaattimurskaa/ crushed tomatoes
En enää paljon ostele kaupan salsaa tortillojen väliin, koska kotitekoinen on mielestäni paitsi helppoteikoista ja halpaa (jos tahtoo tortilloihinsa yhtä paljon salsaa kuin minä, se alkaa jo maksaa), myös erittäin hyvää