Kaavi rasva kulhon reunoilta takaisin kulhoon ja lisää joukkoon jogurtti (tai omenasose), raastettu appelsiinin kuori, vaniljasokeri (tai vanilja) sekä suola ja sekoita kevyesti
missä ei olisi ollut kuivakakkua pöydässä. Kuivakakkujen hyvä puoli on juuri niiden säilyvyydessä ja siinäkin, että niissä oikeastaan maku vain paranee, kun ne saadat vähän aikaa syventää makuaan
Tätä kakkua ei voi kutsua kuivakakuksi, sillä omenasose ja jogurtti tekevät siitä ihanan mehevän. Lisää joukkoon vuorotellen voisulaa, omenasosetta ja turkkilaista jogurttia
Idea tähän rusina-jogurttikakkuun lähti liikkelle siitä, kun satuin katsomaan jääkaappiin ja halusin tehdä jotain niistä aineksista, jotka olivat jo tarjolla
Kakku on ihanan kostea paksun kreikkalaisen jogurtin vuoksi, joten kuivakakusta ei tämän herkun kohdalla voi oikeastaan puhua, vaikka kakku tehdäänkiin perinteiseen kuivakakkuvuokaan
Sulata margariini mikrossa ja lisää siihen kananmunat ja jogurtti. Jatkaakseni edellisen päivityksen gluteenitonta linjaa, nyt testissä oli gluteeniton kuivakakku, jonka saa tällä ohjeella jopa onnistuneesti kohoamaan
Lisää munat, jogurtti ja oliiviöljy. 200 g turkkilaista jogurttia. 200 g turkkilaista jogurttia. Uunista tulvahtavat tuoksut lupailevat, että jotain hyvää on tulossa