Kylmä kastike lihalle reseptejä

Remouladekastike

Remouladekastike

Herkullinen kastikekylmällelihalle, tai kalalle. Oli tämän kastikkeen nimi sitten oikeaoppisesti Tartarkastike tai Remoulade-kastike, käytän sitä usein sekä kylmien liha ja kala ruokien mutta myös lämpimän kalan kanssa ja suosittelen lämpimästi muitakin käyttävän sitä esimerkiksi Fish’n’chips’in, paistettujen silakoiden, kylmän lohipateen kanssa ehdottamieni kahden kastikkeen tilalle ja Carpaccion kera
Pekingin ankkaa

Pekingin ankkaa

Tarjoile kylmänä. Sekoita sokeri ja soijakastike ja hiero se lihalle. Tämä syötiin levittämällä kastiketta rieskaa muistuttavan leivän päälle, sitten ankkaa sekä kurkkua ja kevätsipulia, tässä tapauksessa ruohosipulia ja sitten vain kääräistiin ja naustiskeltiin
Kreikkalainen pyttipannu

Kreikkalainen pyttipannu

Kylmäkastike. Sekoita kastikkeen aineet keskenään, mausta maun mukaan ja laita se kylmään odottamaan ruokailua
Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Tapasmenu suunnitellaan niin, että koko ajan pöydässä on sopivassa suhteessa kylmää ja lämmintä sekä hapanta ja tulista

Makumatka Kiinaan Osa 2: Sichuan

Nimi tulee siitä, että Sichuanissa wontonia syödään talvisin kun on kylmä ja ihmiset kulkevat kylmissään kädet kainaloissa
Nyhtökaritsaa ja tsatsikia

Nyhtökaritsaa ja tsatsikia

Tietysti siitä voi tehdä nyhtökaritsalle kastikkeen hetikin, mutta mielestäni tähän kylmänä tai haaleana tarjottavaan lihaan sopii paremmin kylmäkastike

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

Kohota taikina kylmäsäilytyksen jälkeen. Jauhelihakastike. Tarjoa kylmänä. Juustokastike. dl kylmää vettä. Jauhelihakastike