Ohje yllättäen Glorian ruoka ja viini lehdestä, kuten monet muutkin himoitsemani ruokareseptit. Oli todellakin kokeilemisen arvoinen resepti, supermaukasta, helppo tehdä ja myös silmänruokaa lautasella
Tämä helmi on ollut kauan ”reseptipankissa”, mutta vasta nyt se näki meidän keittiössä päivänvalon. Resepti on bongattu Pirkka lehdestä pari kesää sitten ja valmistusvaiheessa sitä tuli hitusen muokattuakin
Yhdistä lämminsavulohi, katkaravut, keitetyt munat ja tuorejuusto. Tässä sinulle kevään valmistujaisjuhliin tai kesän juhannus juhlintaan hyvin sopiva klassinen lohi-katkarapuvoileipäkakun resepti
Jouluisten kalaruokareseptien googlaaminen toi melkein alkumetreillä vastaan italialais-amerikkalaisen jouluaaton "A Feast of Seven Fishes" juhlan (italiaksi La Vigilia, lähde wikipedia)
Resepti herkkuun löytyy siis K-ruokalehdestä (ja tästä linkistä). K-Ruokasivujen Joulu kattaa vielä monta muuta ihanaa reseptiä, jotka eivät teemalehteen mahtuneet
(Resepti on peräisin Glorian ruoka & viini -lehdestä 2/2017). Tämä on niiiiiin hyvää. Kyseessä on japanilainen munakaslettu, ja se sopii oikein mainiosti nopeaksi ruoaksi töiden jälkeen
Soseuta lämminsavulohi sekä punajuurisalaatti erikseen teholeikkurilla. Katso postauksen lopusta myös muut Kulinaari-blogin herkulliset voileipäkakkureseptit
Aktiivinen lukijani lähestyi minua taannoin resepti-ideapyynnöllä. Tartuin haasteeseen oikein mielelläni ja teinkin reseptin vähän extempore yhtenä arki-iltana