Lisää lettutaikinaan maito ja jauhot vähitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Kaada pannulle kauhallinen lettutaikinaa ja paista ohuita, kauniin ruskeita lettuja
2,5 dl vehnäjauhoja. 1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää puolet maidosta sekä vehnäjauhot. Vatkaa sekaan loput maidosta ja mausta suolalla ja halutessasi sokerilla
Valmista lettutaikina ja paista räiskäleet pannulla. Täytetyt letut ovat myös yllättävänkin helppo piknikeväs, ne voi kätevästi pakata rasiaan tai folioon, tai yksitellen vaikka leivinpaperiin, jolloin ne voidaan nauttia pitaleivän tavoin suoraan paperitaskusta ilman haarukkaa ja veistä
Jos masala dosa-himo yltyy kovaksi, eikä kikhernejauhokauppoja ole lähellä, niin olenpa valmistanut näitä ihan tavallisestakin lettutaikinasta, johon olen lisännyt intialaisia mausteita