Lettutaikina ilman jauhoja pinaatti reseptejä

Lettutaikina

Lettutaikina

T. e. k. i. m. l. t. u. j. a. P. o. n. g. h. ,. s. ä. d. r. v. K. p. ö. y. L. 5. 2. 3. /. 4. 1. S. d l. t l
Lettutaikina

Lettutaikina

Lisää lettutaikinaan maito ja jauhot vähitellen samalla voimakkaasti vatkaten. Kaada pannulle kauhallinen lettutaikinaa ja paista ohuita, kauniin ruskeita lettuja

Lettutaikina

2,5 dl vehnäjauhoja. 1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää puolet maidosta sekä vehnäjauhot. Vatkaa sekaan loput maidosta ja mausta suolalla ja halutessasi sokerilla

Lettutaikina

1 ½ dl erikoisvehnäjauhoja. 1 dl ohrajauhoja. Reseptin tarjoaa. Mittaa jauhot ja neste kulhoon ja vatkaa hyvin sekaisin
HERKUTELLAAN LETUILLA

HERKUTELLAAN LETUILLA

LETTUTAIKINA. dl vehnäjauhoja. dl vehnäjauhoja. dl vehnäjauhoja. dl vehnäjauhoja. Letut. maistuvat sellaisenaan tai täytettyinä
Täytetyt krepit

Täytetyt krepit

Lettutaikina. Lisää pannulle aurinkokuivatut tomaatit ja pakastepinaatti. 2 dl vehnäjauhoja. 1/2 dl ohrajauhoja. 150 g pinaattia (pakaste)
Lettukakku

Lettukakku

Lettutaikina. 3 kpl kananmunaa1 l maitoa5 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa1 rkl sokeria0,5 dl juoksevaa margariiniapaistamiseen voita Täyte. - Anna lettutaikinan turvota huoneenlämmössä 20 min. 5 dl vehnäjauhoja
Paksut pannarit (munaton, maidoton)

Paksut pannarit (munaton, maidoton)

Taikina on paksumpaa kuin lettutaikina, mutta sen on tarkoitus levitä pannulla itse. 2,5 dl vehnäjauhoja. 2,5 dl vehnäjauhoja
Gluteenittomat omenaletut

Gluteenittomat omenaletut

se kelpasi hyvin lettutaikinaan. 1 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja), 2 rkl kauraleseitä,
Täytetyt letut

Täytetyt letut

Lettutaikina. 3,3 dl vehnäjauhoja. 3,3 dl vehnäjauhoja. Eilen tehtiin iltapalaksi täytettyjä lettuja. Kylläpä maistui hyvälle jouluruokien jälkeen =)
Nokkosletut sienitäytteellä

Nokkosletut sienitäytteellä

Valmista lettutaikina ja paista räiskäleet pannulla. Täytetyt letut ovat myös yllättävänkin helppo piknikeväs, ne voi kätevästi pakata rasiaan tai folioon, tai yksitellen vaikka leivinpaperiin, jolloin ne voidaan nauttia pitaleivän tavoin suoraan paperitaskusta ilman haarukkaa ja veistä