Pääsiäisenä halusin leipoa jotain uutta ja teemaan sopivaa, joten ajattelin jotain keltaista kakkua. En käytä liivatetta, joten en tee ikinä hyydytettäviä juustokakkuja, kun en ole viitsinyt kokeilla agar agariakaan
Tällä kertaa uutuuden kunnian sai Kodin Kuvalehden leivontaliitteestä löytynyt Limoncello-valkosuklaajuustokakku, jonka leivoin viemisiksi vanhemmilleni
Viime viikolla Kinuskikissa vietti hyydykekakkuviikkoa. Tämä kakku ei siis sisällä mitään eläinperäisiä tuotteita, mutta on helposti muunnettavissa maitotuotteet sallivaan ruokavalioon – kerrankin näin päin
Kakku sai tekovaiheessa damagea enemmän kuin tarvitsi, raukkaa heitettiin kulholla, runnottiin tuuletusikkunan reunalla (älä kysy) ja sohlittiin kyynerpäällä
Tämän kertainen hyydykekakku sai makunsa Alpron uudesta kookoksella maustetusta soijajukurtista (on muuten hyvää ihan sellaisenaankin) ja pirtsakasta karpalokastikkeesta
Tämä limeä ja valkosuklaata sisältävä kakku on ihana, kostea, mehevä, sopivan makea, raikas, tasapainoinen ja ja ja, mitäs tästä täydellisyydestä enää voisi sanoakaan
Jos nyt jotakin muuttaisin, niin ehkä täytteeseen voisi lisätä liivatelehtiä jämäköittämään kakkua lisää, mutta tällä kertaa halusin ilman liivatetta tehtävän kakun