Lohileivät eli lohileipäset ovat ihanan pieniä suupaloja juhlapöytään ja illanistujaisiin. Lohileivät maistuvat sellaisenaan alkupalana, napsipalana tai vaikkapa keiton kaverina
Ostin valmiiksi graavattua lohta. Siitä valmistin maukkaat alkupalat. Lohi ja saaristolaisleipä on pettämätön yhdistelmä, se tuli taas tänään todistettua
T. ä. s. v. i. k. o. p. a. r. t. e. n. l. j. u. h. (. y. ). N. m. ö. d. L. ,. 4. 0. -. 5. 2. g. c. f. 1. ½. /. V. S. P. 3. M. 7. K. J. 6. A. b. d l. t l. a s. m i
Leikkaa lämpimät lohileivät pieniksi annoskolmioiksi ja tarjoa lämpiminä sakuskapöydän osana. Kypsennä lohileivät juuri ennen tarjoilua 225-asteisessa uunissa kullanruskeiksi, noin 10 minuuttia
Avoimet ovet -päivänä kaikki lohileivät menivät alta aikayksikön ja moni kyseli reseptin perään. Yleisön pyynnöstä postataan nyt tämän kesäherkun resepti
Yhteistyössä Valio. Raejuustoa, oli ensimmäinen ajatukseni, kun avasin uuden Valio MiFU® -pakkauksen. Raejuustomainen uutuustuote onkin, mutta rakenteeltaan napakampi ja tarkoitettu kypsennettäväksi eli käytettäväksi lämpimissä ruuissa vaihteluna esimerkiksi punaiselle lihalle tai kanalle
Yksi asia, jota kaipaan suomalaiseen ruokakulttuuriin, ovat täytteitä notkuvat lohi- ja rapuleivät. Ruotsissa alkeellisimmankin huoltoaseman vitriinissä on rapuja ja majoneesia pursuilevia leipiä
Lohileivät voi tarjoilla niin alkupalana kuin kahvipöydän suolaisena antimena. Lohikääröjen sisään kätkeytyy täyte, jossa on mädin tapaista cavi-art-valmistetta, sipulia ja piparjuuren makua