Valuta kakun pinnalle loput kinuskista ja upota siihen keksinmuruja. Olen onnistunut kirjoittamaan sellaiseen tahtiin, ettei siitä ole tullut suorituspaineita, vaan olen postannut silloin, kun sille on oikeasti irronnut hetki aikaa
Pari Bastognekeksiäkoristeluun. paketin LUBastogne keksejä. Keksit (jätä pari koristeluun) murustellaan kunnolla, itse käytin tähän tehosekoitinta ja voi lisätään joukkoon
kanelikeksejä (LUBastogne). suklaalevite, gluteenittomat (myös vegaaneille sopivat) lakritsi- ja suklaamantelit, taateli- ja kookospallot sekä ihanan suklaiset kardemummatryffelit
Käytä LUkeksienBastogne keksejä. En ole niitä kovin useasti tehnyt, mutta nyt inspiroiduin muiden ruokabloggaajien (erityisesti Peggyn pieni punainen keittiö on loihtinut upeita Halloween herkkuja) upeista Halloween luomuksista ja päätin kantaa korteni kekoon Halloweenin osalta tekemällä ainakin kuppikakkuja
Iänikuisten digestive-keksien sijaan jauhoin LUBastogne -keksejä. Aika monen tonnin kakun tapaan tämäkin on uunissa tehtävä juustokakku, mutta suklaa tuo vaihtelua
Ota muutama keksi sivuun koristelua varten, jos haluat koristella banoffeen. Jos kahvipöytään, tai muuten vaan, haluaa jotain tosi hyvää niin kannattaa tekasta banoffee
kanelikeksejä (LUBastogne). Jos haluta nyytin sisältävän koko aterian, tuplaa juuresten määrä. Keksin Samassa liemessä-ohjelmassa näkemäni paahdetuista tomaateista tehdyn kastikkeen perustaksi yhdistettynä munakoisoon ja mozzarellaan
muutama LUBastogneKandikeksi murustettuna. Ota muutama keksi sivuun koristelua varten. Olin kuullut niin monien kehuvan Banoffeeta, että nyt oli lopulta pakko kokeilla sitä itsekin