1. Paloittele porkkana, sipuli, purjo ja juuriselleri pieniksi paloiksi. Keitä lihoja ja kasviksia mausteiden kera vedessä kattilassa kunnes liha on mureaa
1. Kuori ja viipaloi sipuli. Harjaa ja puhdista sienet ja paloittele ne pienemmiksi. Leikkaa liha sentin leveiksi ja noin kaksi ja puoli senttiä pitkiksi suikaleiksi ja mausta mustapippurilla
1. Leikkaa liha 2 cm kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Puolita paprika ja poista siemenet. 2. Kuumenna rasva padassa ja kuullota sipuli kullanruskeaksi
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi tomaatit. Leikkaa liha sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna öljy isossa padassa ja kuullota sipuli
1. Kuumenna laakea kasari ja lisää öljy. Ruskista naudanpaisti suikaleet ja lisää sipulit. 2. Kun sipulit ovat saaneet hieman väriä niin lisää mausteet
Maailmanparas sienirisotto, jonka voi tehdä mistä sienistä vain. Itämainen lihapata. Keräsin blogista 10 juhlapöytään sopivaan reseptiä, koska tästä alkaa tiukka juhlakausi