Lisäsin keksitaikinaan paloiteltua suklaata ja pähkinöitä. PÄHKINÄ-SUKLAABROOKIET PELLILLINEN. Paloittele suklaa joukkoon, ota kattila liedeltä ja sekoita tasaiseksi
Tein tästä koemielessä parikin versiota eri pähkinöillä (maapähkinä, kyllä, manteli, sí, pekaanipähkinä, oui) sekä kookoshiutaleilla ja kuivatuilla hedelmillä
Ainakin itse rakastan maapähkinävoita, joten se otettiin myös mukaan ’Reesee’s’ -teemalla. suklaata ja konvehteja koristeena, roiskeita ja tuhteja makuja
Pilko suklaa ja sekoita taikinaan. Lisää maapähkinävoi taikinaan ja sen jälkeen jauhot. 225 g leivontamargariinia2,4 dl sokeria2,2 dl ruokosokeria1 tl vaniljaesanssia2 kananmunaa2,5 tl ruokasoodaa5,2 dl vehnäjauhoja240 g maapähkinävoita½ tl suolaa75 g tummaa suklaataLaita uuni lämpeämään 175 asteeseen
Suklaata ja maapähkinävoita, Mums. Olisin ehkä kaivannut pohjaan hieman enemmän aidon suklaan makua, joten lisäsinkin suoraan ohjeeseen tummaa suklaata
Koemaistajat Taava ja Sonja kävivät tänään maistamassa sekä näitä, että maapähkinä/suklaahippu coocieseja, ja odottelen vielä tyttöjen "virallista" arviota herkuista