Ainakin amerikkalaiset ruokalehdet ja ravintolat tuntuvat pursuavan omia versioitaan “mac and cheesesta”, hampurilaisista ja muista suonet-tukkoon-herkuista
Muistan kun katsoin Rachael Rayn kokkailuohjelmasta jakson jossa kyseinen ruuanlaittaja kertoi että ”jos haluat lastesi syövän enemmän pinaattia, tee tätä ruokaa
Edessä oli muutaman ainesosan mac’n’cheese-ohje (jota luonnollisestikin hieman vielä sovelsin). Monenlaisia ohjeita olen kokeillut enkä sitä oikeaa ole löytänyt
Hannan blogissa oli perjantaina mielenkiintoinen kurpitsaohje, jota viikonloppuna kavereiden kanssa kokeiltiinkin tuorepastan kanssa ja siitä innostuneena kuljeskelin pitkin pinterestin ihmeellistä maailmaa kurpitsaohjeiden perässä ja löysinkin hauskan "mac&cheese" ohjeen
Chili Mac n’ Cheese, Southwestern Chicken Quesadillas, Maple Bourbon Peameal Bacon Sliders ja Bacon-Wrapped Poppers – vain muutama poiminta loputtomalta listalta